torsdag 8 april 2010

Byxveckor again

  
Så var då byxveckorna här igen. Alma började löpa i påskhelgen då hon var hos hundmoffa. Som vanligt är hon är inte så särskilt glad över byxorna, men i och med att jag i början gav henne godis då jag lagt på byxorna, så kopplar hon dem till något roligt, så det går nog bra att få på henne dem. Sen då de väl är på så ska det svängas lite extra med baken mellan varven. Ni kan tro att det gett oss flera goda skratt, då hon skuttar omkring och svänger med rumpan. Det ser faktiskt skojigt ut!


På tal om påskhelgen, så var den var riktigt bra! Vädret var inte det bästa. Fredag var det soligt halva dagen, men annars var det ganska grått och regnigt och mycket lössnö i backarna. Med rätta kläder störde inte vädret desto mera, utan det var riktigt skönt. Att dessutom sällskapet också var trevligt, gjorde ju bara helgen ännu bättre. 

Nu är vi i alla fall tillbaka i verkligheten och husse åkte i förrgår iväg till Filippinerna. Han är borta till nästa fredag, så det blir lång tid vi hinner sakna honom. Såhär sur är Alma över att husse rest bort...
   
  
Men nu till något trevligare... Besöksantalet här på bloggen har snabbare än jag väntat gått över 10 000. För att fira detta kommer jag inom kort ordna en utlottning här på bloggen. Så följ aktivt med om du vill vara med om utlottningen.

Tjingeling,



PS. Visst är det härligt att det är fredag imorgon igen?? DS.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Heippa! (otetaas kommentti uusiksi kun tuli väärä osoite ekaan yritykseen..)

    Minä odottelen juuri Bertan juoksuja alkaviksi.. aina hyvä merkki tämä kun Almalla alkaa hetkeä aikaisemmin. =D Saa nähdä onko meillä molemmilla nyt sitten samaan aikaan juoksut, viimeksi ainakin oli suunnilleen. Ollaan menossa molempien kanssa sinne luonnetestiin toukokuun lopussa ja toivon kovasti että juoksut ei pilaa suunnitelmia..

    Alman lonkkatuloksethan oli muuten ihan hyvät, kiva juttu!!

    SvaraRadera