fredag 7 januari 2011

Der Kinderwagen

Igår fick vi äntligen barnvagnen beställd! Vi vågade oss på att beställa den från Tyskland, från Babyonlineshop.de. Så vi fick öva oss på lite tyska, men tog nog lite hjälp av Google Translator. De utlovade i dagens bekräftelse en leveranstid på 6 veckor, vi hoppas det håller. Vagnen, ja... det blev en Gesslein F6. Den valde vi främst för att man kan ha den med 4 lika stora hjul för promenader på vintern och på skogsvägar och så med två mindre svängbara hjul fram för stadsresor och promenader på sommaren på asfalt. Jag med mina dåliga armar ville gärna ha en vagn som är lätt att svänga. Sen ville vi ju absolut ha en kombivagn, så man kan använda den lite längre tid. Sist men inte minst har två av våra vänfamiljer (låter som ett lite konstigt ord) också Gesslein och har varit nöjda med sina vagnar. Satte in några bilder på vagnen. Sista bilden är med den rätta färgen, dvs. mörkgrå. Vad tycker ni?






Bilderna är härifrån och härifrån.

Nu ska här njutas en stund av att det är helg igen. Vi fick tidigare ikväll snabbesök av husses storasyster med 3/4 av sin familj. De var och hämtade sin nya bil som de väntat på sen augusti. De var härligt solbrända efter två veckor i Thailand. Gissa vem som blev avis?! Imorgon ser vi dem igen, då vi åker en sväng till Jeppis. På söndag ska det absolut latas lite, men på kvällen får Alma (och vi också förstås) besök av kompisen Enzo med matte och husse. Enzo ville komma och leka lite sista varvet innan Almas operation.

Ha en skön helg!

Kram,

3 kommentarer:

  1. Olipas hyvä vaunuvalinta, ja kivat värit! Pitää ottaa sitten kuva meidän vaunukompanjasta :-)

    SvaraRadera
  2. Onpas komea menopeli! Tervetuloa Gesslein-kerhoon :) Keväällä mennään sitten kävelylle koko komppanialla, kuten Leena sanoi. Tilasitteko sen laukunkin?

    t. Riikka

    SvaraRadera
  3. Leena ja Riikka: Kiitos! Mennään vaan sitten kävelylle koko Gessleinkomppania! :)

    Ililla: Roligt att du tittade in, hoppas allt går bra för din dotter.

    SvaraRadera