fredag 18 mars 2011

2 veckor

Idag är vår lilla Pärlan 2 veckor gammal. Tiden har verkligen rusat fram - vi har ju redan varit hemma i 10 dagar! Husse (eller måste vi börja kalla honom pappa här på bloggen nu?) har varit pappaledig hela tiden, förutom i måndags då Pärlans mommo var här med oss istället. Det har i alla fall varit två veckor fyllda av lycka, vad det är härligt att få lära känna det lilla livet! På måndag börjar vardagen för oss, då pappa återvänder till arbetet.


Alma och Bosse har också bekantat sig med Pärlan. Bosse tar helst lite längre rundor förbi henne, han är inte särskilt intresserad. Alma i sin tur är mer intresserad och skulle helst ge den lilla en puss nu som då. Hon tycker också om att vara så nära som möjligt, som ni ser på bilden. Hon har faktiskt sitt huvud på Pärlans arm. Så sött! Så det har gått riktigt bra med andra ord!


Den gångna veckan har varit full av besök. Det började med Pärlans moffa och fästmö, fortsatte med fammo, faffa och fastrar med döttrar. Mommo med man har också varit in varje dag de var i Vasa (lördag-tisdag), men nu har de återvänt till Åland för denna gång. Också gammelmorfar med färstmö kikade in. Senare i veckan hade vi också besök av Pärlans blivande kompis Elin (ja, så har vi föräldrar bestämt!) med föräldrar R och A och en annan kompis S.

Tillägg: jag glömde ju nämna att också en stolt morbror med sambo också var på besök.

Min tid framför datorn har minskat med 80-90 % de senaste veckorna, så därför har det också blivit färre blogginlägg, men jag ska försöka uppdatera regelbundet i alla fall. Jag kan tänka mig att det finns en del som gärna ser lite nya bilder på lilla Pärlan nu som då.

Hoppas ni alla har en skön helg!

Kram,

6 kommentarer:

  1. vad söööt hon är ..båda tjejerna !
    Men vilket himla krångligt släktled du har på din sida .Stackars Pärlan då hon ska rita upp det i skolan . Då får hon skylla på mormor och morfar....

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig lite guldklimp! Alma har då verkligen sett fördelen med en bebis, man kan ju gosa!:)

    Sköt om er!

    SvaraRadera
  3. Voi kun Pärla kasvaa nopeasti! Ja ihana kuva teistä yhdessä Alma kanssa, kiva että Alma ei ole mustis Pärlanista :-)

    Anton odottaa innolla että pääsisi tutustumaan Pärlaniin. Onneksi ei kuitenkaan tultu silloin keskiviikkona, kun eilen sitten Antonillekin tuli mahatauti. Tänään on jo terve, meni onneksi nopeasti ohi.

    Toivottavasti nähdään pian ja pysykää te terveinä!

    SvaraRadera
  4. Oi miten suloinen vauva!! <3 Ja ihana kuva tuo missä Almakin häntä hoitaa. <3 Ihania päiviä teille kaikille!

    SvaraRadera
  5. Oj oj vad hon är söt! En riktig pärla! :)

    SvaraRadera
  6. Mamma: jo, släktträdsritning kan bli lite krångligt för Pärlan ;)
    Pia: Tack! Kom ut och hälsa på nå när ni har passligt. Alma får ju röra sig fritt nu, så Enzo kan också hänga med.
    Leena: Kyllä kasvaa ja muuttuu päivästä toiseen. Toivottavasti tervehdytte pian ja pääsette Pärlania katsomaan!
    Heli: Kiitos! Alma on kyllä ollut niin kiltti Pärlanille.
    Sofia: Tack! :) Ni måst komma och hälsa på när ni har passligt!

    SvaraRadera