lördag 28 januari 2012

Står upp i sängen

Tidigare idag skrev jag ju om att vi hade en jobbig natt förra natten och att den tredje tanden nu syns. Den andra anledningen till den jobbiga natten var den att Ella lärde sig att ställa sig upp i sängen inatt. Detta innebar att hon ställde sig upp så snart hon vaknade till. Eftersom hon inte kommer ner själv, började hon ju gråta. Detsamma har fortsatt under dagstupplurarna (som hon fått ta inomhus då det är så kallt ute) och ikväll vid nattningen. Vi får se hur natten blir, för hon var verkligen på ett gnälligt humör ikväll. Stackarn, det tycks inte vara roligt att få tänder. Att man dessutom lärt sig en ny färdighet som det är roligt att öva på, gör ju inte saken bättre.
 

4 kommentarer:

  1. Inte lätt att få bröd-tjyvar. Man ser ju de två första tänderna bra på den sista bilden =). Ella sov emellanåt fast du tränar på att stiga upp ,då orkar du bättre. OCh Ellis kom ihåg att borsta tänderna bra nu då de snart är tre stycken. KRamar från mormor

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som tur sov hon bättre inatt. Hon vaknade ofta, men somnade om så snart hon fick tutten i mun. Kramar härifrån också.

      Radera
  2. Usch och fy för dessa tänder :( Och det här med att ställa sig, jösses. Det var likadant när Ameah lärde sig ställa upp. Då blev helt plötsligt att läggningar mycket knepigare. Hoppas att hon snart lär sig sätta sig ner själv igen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det hoppas vi också på. Till all lycka har faktiskt läggningarna gått riktigt bra de senaste kvällarna. :)

      Radera