onsdag 29 augusti 2012

Villaavslutning

Förra helgen firades det ju villaavslutning, eller veneziad, här i Österbotten. Vi firade helgen i goda vänners lag. På fredagen hade vi kräftskiva och på lördagen åkte vi ut till Långskär. Vår familj och en kompis stannade där över natten, medan resten åkte hem med vår mindre båt innan skymningen.
 
  
Lördagen var verkligen härlig, med sol hela dagen. Det kändes riktigt som sista sommardagen, vilket ju var lite vemodigt. Ella och kompisarna Elin och Anton hade i alla fall så roligt, då de bl.a. badade på nya bastuterrassen. När mörket fallit var det så vackert med alla facklorna kring stränderna och vi satt länge ute i mörkret och bara tittade på dem och alla raketer som sköts runtom oss. Ella sov gott i sin säng uppe i stugan, trots smällarna. När det small som mest var vi verkligen glada över att min pappa erbjudit sig att ta Alma över helgen, hon skulle nog ha haft det lite jobbigt därute.





 

 
Bilderna är blandat tagna med systemkameran och mobilkameran. Nästa år måste jag komma ihåg att ta med stativet, för det hade varit roligt att fota lite mera nattbilder.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar