torsdag 13 januari 2011

Mellanrapport nr 2

Jag tror att jag tar den utförliga berättelsen först imorgon, nu är vi så trötta. Kvällen har varit väldigt orolig. Stackars lilla Alma har så ont och har svårt att ligga stilla. Istället blir det att hon står på ett ställe (på 3 ben) och gnyr. Oj vad man tycker synd om henne! Hon har i alla fall två olika smärtstillande mediciner och antibiotikakur, så hoppas det värsta onda försvinner snart. Vi får se hur natten blir...

God natt!

2 kommentarer:

  1. Ensimmäinen yö on pahin. Minä nukuin lattialla Inkun vieressä ja ihan hirvitti kun se tuli viereen eikä malttanut maata häkissään. Inkkukin oli tosi kipeä alussa. Meidän eläinlääkäri sanoi, että on tärkeää antaa hellyyttä ja vierihoitoa se eka yö.

    Kyllä se sitten alkaa helpottaa. Sitten kun morfiinilaastarin vaikutus lakkaa (Inkulle laitettiin sellainen) niin on taas vähän huonompi hetki. Mutta kyllä se helpottaa ajan myötä ihan varmasti!!

    Voitko laitella mulle vaikka sähköpostilla mitä polvesta sanottiin leikkauksen jälkeen, siis miten paha vika siinä oli. Inkun jalka oli kuulemma hiukan kiero, siksi polvikin meni. Ja perinnöllistä on myös, kuten nyt valitettavasti huomaamme. Tosi ikävää että Alma sai huonot polvet.

    Kysyin jälkitarkastuksessa, että olenko itse pilannut polvet Inkulta, kun olen vissiin liian pienenä vienyt sitä jo pitemmillekin lenkeille, mutta lääkäri sanoi että ei se johdu sellaisesta. Syy on rakenteellinen, ei itse aiheutettu.

    Voimia teille, edessä on aika rankat ajat hetken aikaa.

    SvaraRadera
  2. Hei Heli!
    Kiitos sinulle! Laitan sähköpostissa jossain vaiheessa kopiot eläinlääkärin papereista, blogiinhan laitoinkin jo osan. Oikeastaan se ei puhunut ollenkaan siitä mistä sijoiltaanmeno johtui.

    SvaraRadera