tisdag 22 mars 2011

Beräknat födelsedatum

Idag är det datum då Pärlan egentligen var beräknad att födas, dvs. 22.3.2011. Men istället för att ha behövt gå med jättemage och en massa graviditetskrämpor fram tills nu (och kanske ännu längre), har vi istället fått njuta av vår lilla sötnos redan i 18 dagar!
 

Det är svårt att få någon riktigt bra bild av Pärlan då man är ensam  (då hon mest ligger ner och dessutom gärna blundar), men jag lägger in en två dagar gammal bild. Jag tycker hon ändras för varje dag!

Idag har vi varit och hälsat på barnatillsyningsmannen i stan. Eftersom vi inte är gifta måste ju Pärlans pappa erkänna faderskapet. Det var många papper att skriva under, men snart är vi båda officiellt Pärlans vårdnadshavare och Pärlan kan få pappas efternamn vid dopet. Dopet ja... Nu måste vi ta itu med funderingarna kring det. När ska vi ha dopet, var ska det hållas, vilka ska bjudas, vad ska bjudas på, faddrar, namn??? Det är mycket som ska bestämmas och ordnas.
  

Kram,

2 kommentarer:

  1. oj vilken fin bild på Pärlan, vad bra du tar svartvita bilder också .De håller ju oftast bättre .har tänkt säga det många gånger men alltid glömt då man haft er på linjen .Ha det bra kram mamma/mormor

    SvaraRadera
  2. Tack! Jo, vi tycker också hon är såå söt! ;)

    SvaraRadera