söndag 27 mars 2011

Tre veckor och en dag

Tiden går så fort när man har roligt, att vi inte ens hinner sitta vid datorn. Då blir heller inga blogginlägg skrivna. Lilla Pärlan har redan hunnit bli tre veckor och två dagar gammal, tänk vad tiden går. Det är inte långt kvar till en månadsdagen. Bilderna är tagna igår då hon var tre veckor och en dag gammal.



Den gångna veckan har fört med sig fler besök. Mina kompisar A och U var in i torsdags. Pärlans kompis Elin med mamma R kikade in på fredag och igår var Almas kompis Enzos matte och husse på besök. Enzo stannade hemma denna gång, vilket väl var lika så bra då Alma verkar ha löptid på gång. Idag får vi ännu ett besök då lilla vovven Carmen med matte och husse kommer. 

Vi var på viktkoll till barnrådgivningen i fredags och nu hade hon gått upp som hon skall, hela 160 g på en vecka. Hon har också vuxit 2 cm redan! Igår var jag på knatteloppis och fyllde på Pärlans klädförråd med några nya (begagnade) klädesplagg.

Vi har också fått dopdatum bokat, det blir 24.4.2011, dvs. på söndag i påskhelgen då vi har Ålandsborna här annars också. Alla andra dopförberedelser är ännu på hälft. Jag hade tänkt göra riktiga inbjudningskort, men vi får se om det finns tid för det. Annars får det väl bli telefonsamtal, sms eller e-post. Hur har ni gjort med dopinbjudningarna? Eller hurudana dopinbjudningar har ni fått?

Kram,

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. No niin Anna, taas unohdin tuon nimeni vaihtaa.. =D Mutta viestin sait perille varmaan kuitenkin.

    SvaraRadera
  3. ooh mommos guld!

    SvaraRadera
  4. Kiitos Heli ristiäisvinkeistä, viesti tuli perille. :)

    SvaraRadera