fredag 27 maj 2011

12 veckor

Idag blev vår sötnos 12 veckor. Tänk hon är snart 3 månader!! Oj, vad tiden går snabbt! Men det brukar den ju göra då man har roligt. Tyvärr har jag ingen bild från idag, men visar några bilder från den gångna veckan. Jag tycker hon ändras nästan från dag till dag. Hon har nu hittat sina händer, så nu gnags det så det riktigt hörs på långt håll. Eller så ligger hon bara och studerar handen riktigt ingående. Nacken har också tränats varje dag och hon börjar nog vara starkare i den (magbilden är tagen förra lördagen), men ännu har hon inte visat försök på att vända sig. Hon kan vända sig från rygg till sidan ibland, men inget annat.



Det blev ingen babyrytmik idag. Vår lilla pärla sov så gott idag morse och passade på att äta riktigt länge innan vi skulle iväg, så vi iddes inte börja stressa iväg. Men vi hann nog med några timmar på stan i alla fall. Köpte ett par byxor och en body åt E för lite på 7 euro. Jag var lite förundrad över priset, för byxorna kostade enligt prislappen 7,95 eur och bodyn 3,50 eur, men inte klagar jag. :)
 

 
Imorgon är det en viss dam som har namnsdag och en viss herreman som har födelsedag. Kan ni gissa vilka det är frågan om??

Kram,

1 kommentar:

  1. grattis Alma på namnsdagen och Bosse på födelsedagen från Quia-gänget. Tror det är så med namns och födelsedagar idag.

    SvaraRadera