onsdag 11 maj 2011

Husdrömmar

De två senaste dagarna (måndag och tisdag) har vi varit på hela sex husvisningar. Vi har nämligen så smått börjat drömma om ett eget hus. Vi har sammanlagt tittat på 10-12 hus sen i höstas, men alltid är det nåt fel. Det hus som på bilderna såg så härligt ut visade sig vara fuktskadat (och därför så konstigt billigt), huset som var jättevackert inuti stod på helt fel tomt och hade massor av trappor upp till ytterdörren, huset med den fina utsikten åt ett håll hade ett jättegarage tillhörande grannen "inklippt" i tomten, för mycket renovering osv. Några hus har vi varit och tittat på utan att egentligen vara intresserade av dem på allvar. Man lär ju sig nåt av det också. Nå, letandet fortsätter... Tips på trevliga hus i Vasa och vad man ska tänka på emottages gärna. :)

Idag har Ella fått träffa kompisarna Elin och Anton och jag förstås deras mammor. Ella, som tagit morgon halv fem idag morse, sov som en stock största delen av tiden. Men hon hann också med en timmes umgänge, då hon låg på en filt på golvet och hade roligt med alla runt sig. Hon har de senaste dagarna på nåt sätt börjat intressera sig mer och mer för omgivningen. Hon har nu också på allvar upptäckt sina händer. Hon kan ligga och titta på händerna en lång stund och vinkla dem fram och tillbaka. Det ser så sött ut.

Idag invigdes doppresenten AC DC-bodyn som hon fått av mellanmorbror med sambo.

Husse är på arbetsresa över natten, så inatt är vi på tumis med Ella, ja och så djuren förstås. Det är väl bäst att gå och lägga sig så småningom ifall Ella bestämmer sig för att det är morgon kl. halv fem igen imorgon. Ska bli intressant att se hur vi tajmar det med ammande och Almas morgonpromenad imorgon bitti... Vi har inte tidigare behövt fundera på det då husse skött om morgonpromenaderna och de gånger han varit borta har Alma tidigare varit hos min pappa.

Sov gott,

1 kommentar:

  1. Hejsan! Angående hustips så ska ni absolut se på allt som finns. Husmodeller som man annars inte skulle föredra kan vara förvånansvärt bra sist och slutligen!
    Jag var nog lite väl trångsynt då vi sökte hus, men bra gick det ändå! :)

    h.Pia

    SvaraRadera