onsdag 28 september 2011

Fullt dagsprogram

Oj oj, vilken dag vi har haft. Från det att vi steg upp tills nu för en stund sedan har vi har fullt upp, men riktigt roligt. Morgonen började alltför tidigt, då Ella vaknade före sju då pappan steg upp. Jag ammade henne och vanligtvis brukar hon somna om och sova en timme till en och en halv till. Men inte idag då hon skulle ha behövt det, eftersom vi haft en lite småorolig natt. Nå, vi var vakna en och en halvtimme och sen tog hon sig en tupplur innan vi åkte iväg på dagens första program.

Då åkte vi iväg till Ellas kompis, vårt fadderbarn, Elin och hennes mamma. De har så fullt upp med sitt husbygge, så vi har svårt att hitta tid att träffas. Men nu fick vi i alla fall träffa dem en stund innan de igen skulle iväg igen. Vi hade en timme kvar till följande programpunkt, så vi passade på att ta en tur till ett loppis på vägen. Hittade två bodyn för sammanlagt 60 cent (ena kostade 10 cent!). Inga speciella på nåt vis, men de går bra här hemma och är såna att det inte är så farligt om det kommer blåbärs- eller några andra fläckar på dem. Det är bra att ha lite såna kläder också.

Efter loppisen bar det iväg mot Vasklot för mamma-babyträff. Fem av sex bebisar med sina mammor var på plats. Sista bebisen hade god orsak att vara borta då han är med sina föräldrar till Spanien (nej, vi är inte alls avundsjuka...). Jättekul att igen träffa alla de små och deras mammor. Jag är verkligen glad att vi har en så trevlig grupp!! Värdinnan bjöd på en jättegod kycklingsallad som jag absolut måste testa nån dag.

Från träffen åkte vi hem för att invänta Ellas moffa och extramommo som skulle titta in och sköta Ella en kort stund. Jag och pappan åkte nämligen iväg på en husvisning och var borta en dryg halvtimme. Vi kunde konstatera att inte heller det här huset var vårt drömhus (även om läget var perfekt), så letandet fortsätter. Ella hade haft det riktigt bra med moffa och extramommo, så kanske de vågar sig på att sköta en längre stund nån annan gång. De tog i alla fall med sig Alma över natten, hon kommer hem imorgon igen.

Nu är i alla fall programmet slut för idag. Nu ska bara en liten tjej nattas, men sen blir det nog att krypa upp i soffan, kolla några bloggar och lite tv innan man stupar i säng. Tyvärr fick jag inte knäppt en enda bild idag, trots att jag för en gångs skull hade med kameran.

Kram,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar