lördag 17 december 2011

Eget rum

Idag har vi haft fullt upp. Vi fick äntligen ändan ur vagnen och började fundera på lösningar för vårt sovande. Vi bor ju i en trerummare, där hela familjen har delat sovrum och det andra sovrummet varit "arbetsrum" och fyllt med en massa andra grejer. Det har varit aningen trångt med spjälsängen i vårt sovrum. Det andra rummet är aningen större, så vi har många gånger funderat om vi borde byta sovrum helt enkelt.

Vårt sovrum (före)

Idag då vi på allvar började fundera över lösningar, bestämde vi oss för att jag och pappan flyttar till det andra rummet och Ella stannar kvar i det gamla sovrummet. Skrivbordet med "stora" datorn fick stanna med oss. Ella fick alltså äntligen eget rum idag! Som jag har längtat efter att få inreda ett barnrum åt henne!


Ella ville vara med och hjälpa till med sopborsten
Vi har samlat på oss alldeles för mycket grejer, så det var en hel del som skulle röjas för att alls få det att lyckas. Vi har en hel del kvar att placera ut, men i alla fall fick vi sängarna dit de skulle och lite till. Sen får vi fundera ut de bästa lösningarna i lugn och ro. Det är ju typiskt oss att börja på med sånahär projekt lagom till jul. Ifjol började vi riva ut det gamla hjälpköket en vecka innan jul...

Ella har nu äntligen somnat i sitt egna rum. Nattningen tog en och en halv timme, med en hel del gråt. Om det var förändringarna i rummet, att vi sänkte ner bottnen på hennes säng, eller tänderna som var orsaken vet vi inte. Hon har nog haft ont i munnen idag, händerna har varit där mest hela tiden, så det kan vara att det var tänderna som var problemet. Men nu sover hon i alla fall. Det ska bli spännande att se hur natten blir.

Här får ni en liten smygtitt på Ellas egna rum. Väggen ska målas i nåt skede, då vi kommit fram till vilken färg vi vill ha. Annars också ska en del göras. Jag lovar visa fler bilder sen när vi är mera färdiga, också av vårt nya sovrum.
  


Kram,

2 kommentarer:

  1. =) vad kul att få inreda och dona. Lycka till med stöket! kram mamma /mommo

    SvaraRadera
  2. Tack! Jo, det är jättekul! :) Vi ses snart!

    SvaraRadera