torsdag 8 december 2011

Resan, del 2

Nu är vi hemkomna från vår resa och har hunnit komma ikapp lite här hemma. Egentligen har jag inte så mycket mer att berätta om resan, men tänkte bjuda på några bilder till. Första bilden är av Ella på färjan från Åland. Under resans gång har hon hunnit prova på ett antal matstolar (bl.a. en Tripp Trapp) och jag kan konstatera att vår enkla Antilop-stol från Ikea verkligen fungerar. Den är ju inte så fin, men hon sitter i alla fall bra i den. I fler av de vi provat på under resan halkade hon ner hela tiden (som ni ser på bilden) eller så snurrade hon runt hela tiden. Okej, det skulle säkert ha hjälpt med en dyna runtom, som vi också har i vår stol. Men också brickan på stolen vi har är superbra!
 
 
Andra och tredje bilden är från hotellet i Åbo. Spök-nattlampan är alltid med då vi reser och den är ju Ella så förtjust i. Kvällsgröten tillverkades och åts ur en engångsmugg på rummet. Det funkade det också! Morgongröten fixade vi under hotellfrukosten. Efter frukosten åkte vi till Ikea och därifrån fortsatte vi hemåt.
 

 
Sista bilden är av Alma som testar sin nya fusk-fårskinnsfäll från Ikea. Hon har så gärna velat ligga på Ellas fårskinnsfäll (vilket vi inte riktigt gillat), så nu fick hon en egen och den verkar ha fått godkänt. Det blev en hel del annat från Ikea också. Inga stora saker, bara lite tavelhyllor och ramar, saker att säkra hemmet från små babyhänder med och lite annat smått och gott.
  

Kram,

1 kommentar:

  1. Tack, vad gullig du är! Det känns ltie häftigt faktiskt, lite exlusivt sådär. Haha :)

    SvaraRadera