måndag 16 januari 2012

Pekar

  
Det nyaste Ella har börjat med är att peka. Hon har nog tidigare också pekat, men då oftast med hela handen och kanske inte åt riktigt rätt håll. Men de senaste dagarna har hon börjat peka med pekfingret och mera exakt. Hon pekar och pekar. Hon vet (oftast) var lampan, klockan, blomman, Alma, Bosse, mamma, pappa, Ella, bollen och Nalle Puh (en bild av honom som vi har på kylskåpet) är. Då man frågar så pekar hon på det. Men hon pekar också på saker som hon inte vet vad de är och så ser hon frågande på oss. Hon vill veta vad allt är. Hon är verkligen i en härlig ålder just nu, vår söta lilla tjej!
 

 

   
Har ni annars märkt vad  "mycket" hår hon fått?

Kram Anna.

7 kommentarer:

  1. ja och tänk nu tycker vi at det är såå gulligt då hon pekar. Såsmåningom kommer vi att säga att hon inte får göra så... konstiga människor... eller hur Ellis?kram mormor som satt och peka med dig igår över Skype!

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt! Och vilken söt tjej hon är! Kul att följa med på bloggen fastän vi inte träffats många gånger. Hinner själv inte sitta långa stunder framför datorn nu så ofta har jag velat kommentera men så har jag fått lämna internet åt sitt öde lika fort igen. Ville bara säga att: Ha en bra vecka :)

    SvaraRadera
  3. Mormor/mamma: ja, när är det inte ok att peka på folk längre? :)

    Michaela: Tack! Roligt att du läser, jag brukar nog vara in på din blogg jag också då jag hinner. Borde kommentera oftare... Hör av dig om du vill ha promenadsällskap nån dag. Vi brukar oftast gå kring halv3-3-tiden. Ha en bra vecka ni också!

    SvaraRadera
  4. Vilka underbara bilder! :-)

    kram

    SvaraRadera