onsdag 15 februari 2012

Tänder eller förkylning på g?

Idag började vi dagen med en tur till GW-gallerian igen en gång. Det känns som om vi är där mest varenda dag just nu, haha. Anledningen till dagens besök var däremot inte shopping (även om det blev lite sånt som ni märker av tidigare inlägget), utan en mamma-babyträff. Vi skulle egentligen varit hemma hos en av mammorna, men de var sjuka där och av olika anledningar kunde vi inte vara någon annanstans heller, så vi bestämde oss för caféträff istället. Sist och slutligen blev vi bara tre mammor och babysar, så vi strosade runt i butikerna tillsammans och avslutade med lite ätbart både för stora och små. Riktigt trevligt!

Ella passade på att retas lite med kompisen Alex, då de satt bredvid varann i varsin matstol. Hon åt på ett smörgåsrån och bjöd det emellanåt åt A, men då han skulle ta det så drog hon tillbaka handen och flinade retsamt. Detta gjorde hon upprepade gånger. Ibland hann han bryta av en bit, men oftast inte. Så söta de är då de börjat ge varandra mer uppmärksamhet! Nån bild av de söta små har jag tyvärr inte, för som vanligt var kameran hemma.

Väl hemma igen konstaterade vi att det nog inte blir nån hundpromenad med vagnen, eftersom det kommit så mycket snö. Så Ella fick sova inne istället. Under den vakna tiden här hemma har hon varit extra klängig och inte trivts många minuter åt gången på golvet, utan ville vara i famnen mest hela tiden. Handen åker i munnen titt som tätt, så jag hoppas det är tänderna som bråkar, för nån förkylning åt henne vill vi inte ha. Den femte tanden kikar faktiskt fram, men bara ett hörn av den och den sjätte är nog inte långt ifrån att bryta igenom den heller. Hur som helst somnade vår lilla älskling i alla fall riktigt snällt, trött efter bad och godnattsaga.

Sov gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar