lördag 17 mars 2012

Vänskapsvecka och förkylning

Älskade lilla (snoriga) vännen min!

Det har varit lite glest mellan inläggen här den senaste veckan, men som ni vet har jag ju varit ensam hemma med Ella och därmed haft fullt upp. Under veckans gång har vi hunnit träffa många goda vänner, en del t o m tre gånger (!). Det är härligt att så många har haft tid att träffa oss och därmed fått våra dagar att gå lite fortare. Ella har faktiskt ätit sin kvällsgröt borta tre kvällar denna vecka, men vi har ändå hunnit hem till läggdags. Ja, och maten smakar ju alltid bättre i gott sällskap!

Som jag skrev i förra inlägget blev Ella förkyld natten till fredagen, då hon började hosta och snora. Under fredagen blev det värre och förra natten var riktigt jobbig då hon vaknade och grät med jämna (korta) mellanrum då hon var så snorig. Idag har hennes näsa runnit som en öppen kran, så det har blivit en hel del nästorkande, vilket förstås irriterat den lilla näsan. Vi har en näsfrida som funkar bra, men Ella hatar då jag försöker suga snoret med den. Åh, då man skulle kunna förklara för henne att det faktiskt skulle hjälpa om hon lät mig göra det som måste göras. Ikväll somnade hon direkt, men har redan vaknat några gånger, så vi får se hur natten blir.

Sambon skulle egentligen ha kommit hem i eftermiddags, men pga flygförseningar måste han övernatta i Helsingfors. Men imorgon på förmiddagen borde vi senast ha honom hemma. Håll tummarna för vår del att detta verkligen kommer att ske!

2 kommentarer:

  1. Hon är ju såå himla söt!! Hoppas att pappan kommer hem snart så ni kan hjälpas åt lite, det är tufft med en sjuk liten. Stackars lilla, hoppas hon blir bra snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ska du ha! :) Pappan är hemma nu, så ordningen är återställd.

      Radera