måndag 14 maj 2012

Senaste tidens shoppingskörd

Ella har ju flyttat upp en klädstorlek och har nu börjat använda kläder i storlek 74. Förstås är det ännu en del 68:or som går också, men det börjar vara dags att fylla på garderoben i följande storlekar. Det finns en del kläder jag köpt den senast tiden som jag inte visat, så här får ni ett inlägg med lite bilder på senaste tidens shoppingskörd. De flesta kläderna är i storlek 74/80 eller 80.

 T-shirt och gula leggings med vita hjärtan på från Seppälä baby

 Strumpor och body från Seppälä baby.


Body och randiga byxor från Seppälä baby.

Klänning med kanin i fickan, från Me&I (lite dålig bild). 

 Overall med moln på baken från Me&I.

Superfit vårskor. Helt nya, köpta på Huuto.net för 25 eur. Nypris är 50-60 eur, så det var ett riktigt kap. :) Vi hade samma dag varit till skoaffären och provat just samma skor (dock i rosa), så vi visste storleken (strl. 19) och råkade hitta dessa då vi surfade runt för att kolla vad skorna kostade i nätbutikerna.

3 kommentarer:

  1. Fina kläder:) Men var hittar du så små kläder vid Seppälä? finns de nån baby avdelning i vasa vid seppälä? I jeppis finns inte så små kläder tyvärr:/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Vet du alla Seppäläkläderna är faktiskt köpta just i Jeppis och redan för några veckor sen. :) Det är tydligen nån ny grej.

      Radera
  2. ojoj...de har ja verkligen missat!! :/ Å ja som va ti jeppis idag, men tänkt att de int löns att fara ti seppälä...men no måst ja no fara tid nån dag! ;)

    SvaraRadera