onsdag 13 juni 2012

Mellis på terrassen


Mellanmål ute på terrassen under parasollet är roligt, tycker Ella. Att samtidigt titta på grannpojken och hans kompis som spelar fotboll är också roligt. Men alla svordomar som hörs från dem tycker mamma är mindre roligt. Alma tycker också det är roligt att hänga på terrassen, men varmt. Klart det är det, när man envisas att lägga sig där det är som hetast.

Nu var då Nice Run avklarat. Jag gick med de arbetskompisarna som skulle gå och det var så mycket folk, att det ställvis gick långsammare än när jag är ute med barnvagn och hund som stannar vid varannan grästuva. Men roligt var det och picknickmaten var god. Faktiskt kände jag inte av nån förkylning under kvällen, men i butiken på vägen hem var det igen som nån skulle ha klubbat mig i skallen och den molande huvudvärken är nu tillbaka. Suck! Bäst att gå och lägga sig och hoppas på att en är borta imorgon.

Ps. Ursäkta den dåliga bildkvalitén, det är svårt att få en bra bild i skuggan under parasollet, då solen lyser starkt på bakgrunden. Nån som har nåt tips på hur man kunde få till det bättre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar