söndag 6 juni 2010

Lycka enligt Alma...

     
...är en alldeles egen röd liten boll. Eftersom den boll Alma hade förra sommaren är söndertuggad, köpte husse en ny boll åt Alma i lördags. Vad roligt det är att se henne glädjas så över bollen!  
   
Man kan ju springa, springa, springa runt med den.
     
Fast helst tuggar hon på den och försöker få sönder den så fort som möjligt.
  
Bosse nöjer sig med att inviga nyrenoverade arbetsrummet med en tupplur.

Nu fick ni en liten tjuvtitt på vårt nya arbetsrum, som vi arbetat med de senaste veckosluten (med paus under veckorna då vi varit så upptagna). Nu börjar rummet vara klart, förutom några småsaker och taklister. Jag är jättenöjd med rummet! Lovar visa fler bilder snart.

Helgen har gått i renoverandets, skåpskruvandets och städandets tecken. Förutom det var vi in till stan igår och handlade nya täcken och dynor åt oss. de ska invigas inatt med rena lakan. Härligt! Idag hade vi också Elin och hennes föräldrar på besök. Det är ju alltid lika trevligt. Husse var ut till Replot och fiskade en stund och kom hem med en stor plastkasse med strömming och några abborrar. Gott med så färsk fisk att den nästan sprattlade i stekpannan. Jag som annars inte är så förtjust i strömming, kan inte tycka annat än att det är gott då husse steker upp de färska fiskarna.

Nu ska vi ladda batterierna inför en ny vecka. Ha det bra alla goa läsare och ni som redan har semester och sommarlov, passa på och njut!

Kram,
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar