söndag 27 juni 2010

Midsommaren är firad

              
Så var midsommaren avklarad för detta år. Helgen spenderades i mycket goda vänners lag, med en hel del skratt. Vi hade ju dessutom så tur med vädret! Under helgen hann vi bl.a. med båttur, bastande och picknickande ute i skärgården (på vår sommarstuga där min familj hade gjort en fin midsommarstång), grillande hos R och A och lilla Elin, lunch på Café Arken, rundtur på USS Simpson (ett amerikanskt krigsfartyg som var på besök i Vasa), mera bastande och grillande hos oss, och till slut grillande hos L och M idag. Helgen var spännande då L och M väntar baby och redan har gått en vecka över tiden, men än så länge håller sig "Möykky" kvar i magen.

Det som orsakade de flesta skratten i helgen var nog troligen det att jag, R och A hade råkat klä oss nästan likadant på lördagen, då alla tre hade svartvit-randiga tröjor och vitt undertill (de i vita linnebyxor och jag i vit linnekjol). Det såg säkert lite komiskt ut, speciellt då vi var på rundturen på krigsfartyget. För övrigt var det ju inte så smart att klä sig i kort kjol då man skulle gå i de branta trapporna....

Här kommer några bilder från helgen.








Nu är det tre veckor tills semestern. Jag hoppas på att det går fort, för nu börjar jag verkligen vara redo för semester. Fast å andra sidan är det ju nästan så att semestern är som allra bäst då man har den framför sig i en mycket nära framtid.

Ha en skön vecka alla goa läsare, oavsett om ni är på jobb eller är lediga.

Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar