torsdag 24 februari 2011

Omröstningen är avslutad

Som ni ser är omröstningen om Pärlans kön avslutad. Alternativet flicka fick två röster fler än pojke (14 mot 12). Den uppmärksamme märker att röstningsprogrammet avrundat procenterna fel (blir bara 99 %). Tävlingen är i och med detta avslutad och imorgon ska vi försöka få lottdragningen om vinnaren gjord. Alma får agera Fru Fortuna. Vilka som hade rätt i sin gissning om könet får vi vänta på att veta tills Pärlan kommer till världen.

 Fru Fortuna
 
Veckan har varit rätt full med program. Nu förstår jag att pensionärerna har fullt upp. Jag har bl.a. hunnit med att vara in till jobbet för att löneförhandla (lägligt tills löneutbetalningen slutar), varit och hälsat på kompisar och till frissan. Idag har vi haft besök av husses syster med dottern Elin ("stora-Elin"). Sen måste det ju också hittas tid för rådgivningsbesök och blodprov och sånt. Jag har tyvärr konstaterats ha graviditetshepatos, som gör att graviditeten måste följas upp noggrannare. Detta innebär också att Pärlan troligen kommer till världen tidigare än beräknat, men när det blir får vi se. Imorgon har jag dock inget som helst program inbokat och ska verkligen försöka ta det lugnt och vila. En annan som behövde vila lite idag efter att gästerna hade åkt var Alma.
   

Kram,

3 kommentarer:

  1. Det låter ju inte alls trevligt med klåda och allt va de nämndes...Hoppas du mår bra! Sköt om dej! Och Pärlan! h.Pia&Totte&Enzo

    SvaraRadera
  2. vad finurlig Alma ser ut precis som om hon skulle veta nåt vi inte vet. kram mamma

    SvaraRadera
  3. Tack ska ni ha Pia&Co! Ja, kanske Finurlige Fru Fortuna kan nosa sig fram till vilket kön Pärlan har. :)

    SvaraRadera