söndag 24 juli 2011

Alma 4 år

Idag blir vår älskade, allra sötaste lilla Alma 4 år. Tyvärr har vi inte fått fira dagen med henne, eftersom hon just nu är hos min pappa ("hundmoffa"/Ellas moffa - kärt barn har många namn). Hon har varit där sen i torsdags. Jag kan tänka mig att hon blivit ordentligt firad där, så hon har nog haft en bra dag! Vi har förstås saknat henne!


Vi har spenderat helgen i Jakobstad, då det varit Jakobs dagar. Vi hann med en natt på husses föräldrars villa, picknick i skolparken med goda vänner (då Ella sov så skönt i vagnen med hörselskydden på) och mycket trevlig tid med husses familj. Äldre faster och kusinerna Ida och Elin skötte Ella en stund igår kväll, så jag och husse fick gå ut på tumis en sväng. Det var trevligt och uppskattat! Idag hann vi också vara och presentera Ella för sin gamlafammo, som blev lika charmad av den lilla som alla andra. Bilder från helgen kommer (kanske) en annan dag.

Under helgen har vi förstås också följt med det ofattbara som hänt i Oslo. Man kan bara inte förstå hur nån människa kan göra det han gjorde. Det berör så otroligt många familjer och våra tankar finns med dem!!

Nu är vi hemma och svänger och tvättar lite kläder. Imorgon bär det (bara vädret tillåter) ut till villan några dagar, tills vi har nästa programpunkt inne i stan. Sommaren är som vanligt alltför kort...

Ha det bra i sommarvärmen!!

Kram,



PS. Grattis också till Almas syskon i Villiniittys A-kull: Armi, Bertta, Arttu och Morris! 

2 kommentarer:

  1. Många grattiskramar till Alma från Enzo!

    SvaraRadera
  2. Grattis Alma önskar Markus!!

    SvaraRadera