söndag 17 juli 2011

Trevligt besök

Igår hade vi mycket trevligt besök. Almas uppfödare Heli var nämligen och hälsade på. Hon bor ju i Kouvola, så det blir inte så ofta vi träffas. Sist vi sågs var i samband med gårdshundsdagarna i slutet av juli ifjol, då vi var och hälsade på dem hemma i Kouvola. Det är alltid lika trevligt att träffa henne! Att vi skaffade Alma förde också med sig att vi haft förmånern att lära känna flera trevliga människor och Heli är absolut en av dem!! Oli niin kiva kun kävit Heli! Hoppas vi ses snart igen!
 
Heli hade med sig några presenter: en härlig klänning och skor åt Ella i 100 % ekologisk bomull, lite ben åt Alma och amningsté åt mig. Vilka fina presenter!




 
Ikväll ska husse och jag ut på tumis för första gången sedan Ella kom till världen. Vi ska på sommarteater till Replot och Ellas mommo och extramoffa ska komma och sköta. Vi får hoppas lilla E är på bra humör då, för hon har varit lite extra gnällig de senaste dagarna. Jag antar att hon är inne i något slags utvecklingssprång just nu. Hon kämpar och på med sitt svängande och ska ha in allt som kommer i hennes väg i munnen. Inatt då hon vaknade och skulle ha mat, hade hon svängt sig i sängen så att hon låg med fötterna i huvudändan som Pippi Långstrump. Söta tjejen!

Håll tummarna för att det inte blir regn ikväll!

Kram,

1 kommentar:

  1. Oli ihana nähdä teitä kaikkia!! Ja kiitos ihanista herkuista joita tarjosit!!

    SvaraRadera