tisdag 20 september 2011

Glädjande besked

Idag fick vi trevlig post från vårt försäkringsbolag. De hade beslutat att ersätta Almas veterinärkostnader som uppkom i och med korsbandsskadan. Härligt, det innebär att vi fick 750 euro ersatt och behövde bara betala självrisken på 42 euro. Det känns verkligen skönt, för vi har nog varit lite oroliga då vi inte fick den förra operationen ersatt.
 
Bilden är tagen före skadan/operationen

Almas ben blir bättre dag för dag. Hon haltar nog fortfarande, men mindre för varje dag som går. Nu går hon så gott som hela tiden på alla fyra ben. Bara om hon har riktigt bråttom lyfter hon upp det opererade benet. Vi har nu ökat lite på längden på promenaderna och hon verkar orka bra. Musklerna i benet är nog väldigt obefintliga för tillfället (de hade ju inte hunnit bli helt i ursprungsskick efter förra operationen), så nu gäller det att försöka få tillbaka lite muskler åt henne. Det är synd att havsvattnet redan är så kallt, att vi inte kan ha henne att simma där. Vi hörde om ett ställe i Närpes där de har vattenbassäng för hundar och fysioterapi, men vi har ännu inte bestämt om vi ska (och kan) föra henne dit.

 Kram,

1 kommentar:

  1. Tosi kiva että saitte vakuutuksesta korvauksen!! Niin kallista on tuo leikkauttaminen ja kun nyt joutui siihen vielä uudelleenkin.

    Mukavia päiviä teille kaikille!

    Heli

    SvaraRadera