torsdag 22 september 2011

Hoppgunga

Ikväll kom vi oss äntligen för att hänga upp hoppgungan Ella har fått ärva av sina kusiner. En riktigt retro-gunga är det fråga om. Ella gillade verkligen gungan! Jag tror vi ännu måste justera höjden lite, men hon tyckte det var jätteroligt att röra sig i gungan. Och vi tyckte givetvis att det var jätteroligt att se henne röra sig i gungan. Pappan gungade henne också lite som i en riktig gunga och då skrattade hon med ljud, något hon inte brukar göra så ofta. Jag tror absolut vi får ge oss ut i lekparkerna på jakt efter en gunga vi kan gunga henne i. Nån som vet om nån park i Vasa med babygunga? 
 

Den roliga stunden i babygungan gjorde att kvällen fick ett riktigt bra avslut, trots lite mindre rolig början på kvällen. Eftersom Ella verkade helt frisk idag, bestämde vi oss för att åka på babysimmen ikväll. Tyvärr började hon gråta efter 5-10 minuter i bassängen. Gråten blev bara värre då vi gick upp med henne (för att få en nystart), så vi beslöt oss för att åka hem istället. Vad som orsakade gråten idag vet jag inte, kanske hon i alla fall kände av förkylningen ännu. Vi funderade också på om hon kunde ha haft nåt som började svida i vattnet. Hur som helst skar det i mammahjärtat att höra och se henne så ledsen. Jag hoppas verkligen att följande gång ska gå bättre.

Kram,

2 kommentarer:

  1. Ella är väl som oss alla andra släktingar (iaf från mammas sida) ingen simmare. Härliga miner på en glad tjej . Kram,kram mormor

    SvaraRadera
  2. Men åh, så kul med hoppgunga! Vi har en också men använder den alldeles för sällan!

    SvaraRadera