torsdag 2 februari 2012

Mammas små hjälpredor

Den tvåbenta hjälpredan har breddat sitt verksamhetsområde till att gälla också dammsugning. Helst vill hon "hjälpa" genom att försöka ge ström till dammsugaren med att suga på sladden.   

   
Den fyrbenta hjälpredan Alma tycker däremot att det är bäst att hålla sig på tryggt avstånd från dammsugaren. Bosse gör sig osynlig då dammsugaren åker fram, så därför har han inte fastnat på bild.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att ni verkar köra en rätt bra grej vid läggningarna! Alla ska ju göra det som känns bra för dom själva och för deras familj såklart :) Visst hör man skillnad! När de bara gnäller lite är det ju en helt annan sak än om de är riktig ledsna och verkligen gråter. 5minuters ska man ju inte gå in oavsett om barnet skriker hysteriskt eller ens kräks av uppgivenhet, det är helt sinnesjukt tycker jag själv. Tycker så synd om barnen som måste utstå den här "metoden".. Skillnad är det väl om ett barn inte gråter alls, då kan man väl knappt kalla det en 5 minuters metod om barnet sover efter 2 minuter liksom, hehe, men ett barn som skriker hysteriskt hela natten och föräldrarna kommer bara in då och då.. Nej, usch :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jo, den renodlade 5minuters metoden låter nog hemsk om man låter barnet gråta hysteriskt en längre stund. Usch då, det skulle jag aldrig klara av!

      Radera