torsdag 9 februari 2012

Tropicsim

Imorse var termometern igen nere i under -20 grader. Suck! Vi struntade i kylan och åkte till tropicerna istället. Åh, om så vore... Nej, vi fick nöja oss med ett morgonsim på Tropiclandia. Lite guppande i varmt vatten fick vi ju i alla fall och dessutom hade vi roligt sällskap av guddottern Elin och hennes mamma (Ellas gudmor). I babybassängen har de en minirutchbana som Ella fick prova på. Hon tyckte det var jätteskoj.

Nej, nu är jag verkligen trött på kylan. Jag längtar så till sol och värme!!

Thailand för ganska precis två år sen <3

2 kommentarer:

  1. Har länge mena fara med Elias till simhallen..han bara älskar vatten och att bada! Vi börja aldrig på nå babysim pga olika orsaker..men jag ser fram emot sommaren..då får ja e simkamrat i sjön;) Men ska man ha speciella simblöjor på dem när man far ti simhallen? Annat man bör tänka på?? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ni ska absolut fara och simma. Åtminstone på babysimen sa de att man inte ska ha simblöjor, utan bara simbyxor som är rätt spända kring benen. Simblöjorna ger obalans då de blir våta och tunga. Tydligen brukar bebisar mycket sällan göra nr. 2:an när de är i vattnet av nån anledning. Annars är det väl inget särskilt vad jag kan komma på. :)

      Radera