onsdag 28 mars 2012

Nyföding

Igår var jag och Ella och hälsade på den nyaste nykomlingen i kompisgänget. En liten söt tjej på drygt en månad. Så söt och liten hon var!! Det är nog sant att man glömmer hur små (och hjälplösa) de faktiskt är som nyfödda. Plötsligt kändes Ella inte längre som en bebis, utan som ett litet barn (vilket hon ju faktiskt också är). Ella brydde sig inte så mycket om den lilla tjejen (hon var mest intresserad av hennes leksaker), men när vi satte dem brevid varann i soffan för fotografering så försökte hon faktiskt sig på att krama lillan. Tack U och J för att vi fick komma och hälsa på er och för allt gott ni bjöd på!
 

Härligt att få snusa på en liten bebis!

"Hej på dig kompis!"
Ella: "A-aah!" (=gosekram)  Lillan: "Nu vill jag faktiskt börja ha min tutt tillbaka!"
Igår var vi ju också till barnrådgivningen för att Ella skulle få sina vaccin. Hon två sprutor, en i vardera låret. Hon började gråta vid varje stick, men till mammas lycka gick gråten snabbt över. Under dagen och kvällen märkte vi inte av några biverkningar, men då vi skulle lägga henne var hon lite varm och hade ännu imorse lite stegring, men är annars pigg och glad.

4 kommentarer:

  1. är bara vitt inga foton..??!!KRam mamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var nåt konstigt då jag laddade upp dem, men de syntes nog först. Nu borde de i alla fall synas igen. :) Kram!

      Radera
  2. voi så fina tjejer och Ella lika gulig som sin mamma mot andra människor =)kram mamma/mommmo

    SvaraRadera
  3. great blog post, i definitely adore your posting taste, very exciting. and it just simply good worth to read it. i am looking forward to read more.thanks

    SvaraRadera