fredag 27 april 2012

Valpbesök


Idag hade vi trevligt valpbesök. Det var min arbetskompis som kom och hälsade på med sin 4-månaders Bostonterrier Mimi. De ville komma på besök för att Mimi skulle få lite bättre erfarenheter av hundar, då hon blivit lite skrämd av en hund i grannskapet. Besöket gick riktigt bra och hundarna tycktes tycka om att leka med varann. Alma har löptid som bäst, men det tycktes inte påverka humöret desto mera.

Ella tyckte det var jätteskoj med en till hund som sprang runt på golvet. Hon skrattade högt, till och med när hon blev tilldelad några blöta pussar. Om man tycker att det är svårt att fota barn, så kan ni ju tänka er hur det är att fota två lekande hundar i en liten lägenhet. Så särskilt många bra foton blev inte tagna, men här får ni nu i alla fall se några av bilderna.




För helgen har vi inga särskilda planer, men min mamma med man är på väg hitåt, så förhoppningsvis hinner vi umgås en del med dem. Sambon funderar på om det skulle gå att få ut båten redan. Annars ser jag fram emot några dagar då jag hinner göra lite mer med Ella. Sen hoppas vi ju på lite sol, så man kunde njuta lite därute.

Hoppas alla får en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar